12/7/09

ΑΙΓΙΝΑ - "ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΥΒΟΣ", AEGINA - "LIGHT CUBE" - 2009


Το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 20.00, εγκαινιάστηκε στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας η πρωτότυπη υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας «AEGINA LIGHT CUBE». Πρόκειται για 11 υπερμεγέθεις φωτιζόμενους κύβους, που σε κάθε μία από τις τέσσερις όψεις τους φέρουν αντίστοιχα τις φωτογραφίες 11 διακεκριμένων Φωτογράφων Μόδας. Οι Κώστας Αυγούλης, Τάκης Διαμαντόπουλος, Μάρα Δεσύπρη, Παντελής Ζερβός, Γιώργος Μαλεκάκης, Γιώργος Μαυρόπουλος, Γιάννης Μπουρνιάς, Βαγγέλης Παλαμάρης, Δημήτρης Σκουλός, Κατερίνα Τσατσάνη και Salvatore Vinci, εξερευνούν και αποκαλύπτουν τον ιδιαίτερο χώρο της έμπνευσής τους, επιλέγοντας εκλεκτικά πορτρέτα μόδας, μοντέλα σε εφήμερες, αισθαντικές πόζες, αλλά και απαθανατίζοντας σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών. Τη σύλληψη της ιδέας, το σχεδιασμό και την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο art director Δημήτρης Μακαρατζής και ο φωτογράφος Δημήτρης Βλάικος, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.
Στην οργάνωση της έκθεσης, συντελούν επίσης ο web designer Ντίνος Κρεούζης και ο Φώτης Πούντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Αίγινας. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα κυκλοφορήσει συνοδευτικό έντυπο με κείμενο των διοργανωτών και της ιστορικού τέχνης Ίριδας Κρητικού.
Διάρκεια έκθεσης : Σάββατο 18 Ιουλίου 2009 - Κυριακή 16 Αυγούστου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες: 6948 084043 (Δημήτρης Βλάικος), 6948 44264 (Δημήτρης Μακαρατζής). Για φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες σχετικές με τους συμμετέχοντες φωτογράφους, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό τόπο
www.lightcube.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: