6/7/09

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΥ

(φωτογραφία: Aegina portal)

Ο σημαντικότερος Έλληνας ηθοποιός του Broadway γεννήθηκε στην Αίγινα, έζησε δοξάζοντας τη χώρα και το νησί του σε παγκόσμιο επίπεδο και επέστρεψε να αναπαυθεί στο χλοερό τόπο του Μεσαγρού. Ο Σύλλογος ''ΑΙΓΙΝΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ'' υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ και με την συμπαράσταση της ΕΟΛΣΜΑ-Υ διοργανώνει, στις 11 Ιουλίου και ώρα 17:30 τον 1ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 16.000 μ. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ» για δρομείς και περιπατητές τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου αυτού αθλητή, ηθοποιού και συγγραφέα. (φωτογραφία: Νέα Εποχή)
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή επάθλων, δείπνο στους αθλητές και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι αθλητικές εκδηλώσεις και η τιμητική βραδιά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το σύνολο της διοργάνωσης χαρακτηρίστηκε από συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσαφαιρα και από πολύ καλή οργάνωση. Μπράβο σε όλους και όλες που επιχορήγησαν ή στήριξαν τις εκδηλώσεις και κυρίως στους αθλητές και στους εθελοντές. Ευχόμαστε στην οικογένεια να είναι υγιείς και να μνημονεύουν το συγγενή τους, αλλά και γενικότερα ο θεσμός αυτός να μονιμποποιηθεί για την Αίγινα. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

1 σχόλιο:

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Οι αθλητικές εκδηλώσεις και η τιμητική βραδιά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το σύνολο της διοργάνωσης χαρακτηρίστηκε από συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσαφαιρα και από πολύ καλή οργάνωση. Μπράβο σε όλους και όλες που επιχορήγησαν ή στήριξαν τις εκδηλώσεις και κυρίως στους αθλητές και στους εθελοντές. Ευχόμαστε στην οικογένεια να είναι υγιείς και να μνημονεύουν το συγγενή τους, αλλά και γενικότερα ο θεσμός αυτός να μονιμποποιηθεί για την Αίγινα.
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
Υ.Γ.: Ένα ειδικό μπράβο στους λιγοστούς Αιγινήτες αθλητές, που ερασιτεχνικά και πρωτοβουλιακά, ευαισθητοποιήθηκαν και τίμησαν τη μνήμη του συμπατριώτης τους (πράγμα που σχεδόν κανείς δυστυχώς δεν ανέφερε).