7/8/10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

"Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που έχει υποστεί ο επαγγελματικός κόσμος του νησιού μας από δημοσιεύματα ΜΜΕ σχετικά με την φοροδιαφυγή που δήθεν επιδιδόμαστε, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα εντατικοποιηθούν έλεγχοι από το ΣΔΟΕ εντός του Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνετε το τελευταίο πράγμα στην έτσι κι αλλιώς οικονομική δυσπραγία που περνάμε, θα ήταν να έχουμε και επι πλέον πρόστιμα λόγω φορολογικών παραβάσεων.
Γι αυτό καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στις συναλλαγές μας, ώστε να μην δώσουμε δικαιώματα στα κλιμάκια που τυχόν θα κάνουν ελέγχους και να τους αναγκάσουμε στο μέλλον να πηγαίνουν αλλού.
Επειδή λόγω των τελευταίων ρεπορτάζ σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και της επερχόμενης προβολής λόγω του Φεστιβάλ Φιστικιού (στο οποίο η Ένωση μας είναι χορηγός), έχει στραφεί η προσοχή της κοινής γνώμης στον τόπο μας. Αυτό εμείς καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας δείχνοντας την πατροπαράδοτη Αιγινήτικη φιλοξενία, προσέχοντας τις υπηρεσίες μας, ώστε το προϊόν μας να είναι ελκυστικό και να μας προτιμάει ο κόσμος μελλοντικά. Παράλληλα κάνουμε έκκληση προς όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα, να μην βγάζουν προς τά έξω μια μαύρη εικόνα του νησιού μας με άρθρα ή φωτογραφίες που δεν απεικονίζουν την πραγματική εικόνα της Αίγινας, αλλά, να προβάλλουν την πραγματική της εικόνα που ομολογουμένως είναι ελκυστική. Το νησί μας και οι επιχειρήσεις του, θα υπάρχουν και μετά από τις δημοτικές εκλογές.
Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση μας, με την ευγενική χορηγία των συναδέλφων ξενοδόχων, έχει ήδη ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια για την προβολή του νησιού μας, σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσα, κάτι που διαχρονικά θα συνεχιστεί και θα αποδώσει οφέλη.
Με την βεβαιότητα ότι οι παραινέσεις μας θα εισακουστούν, σας ευχόμαστε καλές δουλειές και καλό καλοκαίρι. -
Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινά δεν έχω ξαναδιαβάσει άλλη αντίστοιχη δήλωση επαγγελματικής ένωσης συνιστά το αυτονόητο;
Και κάτι άλλο.Θα ήθελα την άποψη σου για τα γεγονότα της τοπικής του ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Φίλε ή φίλη σε ευχαριστώ για την πρόκληση. Βεβαίως και έχω άποψη για τη λειτουργία των κομμάτων και στην Αίγινα. Μην ξεχνάμε ότι τα κόμματα είναι αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας, άρα αν αυτά λειτουργούν σωστά, υπάρχει ανταλλαγή απόψεων, πολυφωνία και πολιτισμένος διάλογος σε όλα τα θέματα. Μέσα από αυτό το σκεπτικό, και αν όσα κατάγγειλε ο κ. Πετρίτης Ανδρέας ευσταθούν, φυσικά και είμαι αντίθετος σε τέτοια φαινόμενα και το ίδιο αντίθετος θα ήμουν σε όποια τοπική κομματική οργάνωση τυχόν συνέβαιναν. Ναι στην υγιή λειτουργία των κομάτων, λοιπόν, αλλά ΟΧΙ στην απόπειρα κομματικοποίησης της αυτοδιοικητικής μας ζωής. Αναλυτικά θα μπορέσεις να δεις τη θέση μου στο άρθρο μου στα επόμενα Αιγινήτικα Νέα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ