20/8/10

Επιστολή από την Ένωση Επαγγελματιών της Παραλία για τα προβλήματα από τις διακοπές της ΔΕΗ.


(αναδημοσίευση απο το Aegina Portal) - 19.08.10
Επιστολή σε αρμόδιους υπουργούς για τη λήψη εκτάκτων μέτρων διευκόλυνσης των επιχειρήσεων εξαιτίας των ζημιών που υπέστησαν από τις πρόσφατες παρατεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος απέστειλε η Ένωση Επαγγελματιών Παραλίας Αίγινας. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:
Στην επιστολή η οποία απευθύνεται στους Υπουργούς κ.κ Γ. Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Λοβέρδο και Τίνα Μπριρπίλη, η Ένωση Επαγγελματιών Παραλίας παρουσιάζει την δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για τους επαγγελματίες του νησιού και ζητά μεταξύ άλλων να εξεταστεί:
Η δυνατότητα όπως η ΔΕΗ προβεί σε προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για το τρέχον και το ερχόμενο έτος, προς τις επιχειρήσεις του νησιού παράλληλα με τη δυνατότητα αποπληρωμής των λογαριασμών με διακανονισμό δόσεων χωρίς προσαυξήσεις.
η δυνατότητα όπως οι ασφαλιστικές μας υποχρεώσεις τρέχοντος και επόμενου έτους διευθετηθούν με διακανονισμό δόσεων χωρίς προσαυξήσεις.
η δυνατότητα όπως οι φορολογικές μας υποχρεώσεις τρέχοντος και επόμενου έτους διευθετηθούν με διακανονισμό δόσεων χωρίς προσαυξήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: