4/11/10

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε ένα πανέμορφο, ιστορικό και πλούσιο Νησί. Υπερηφανευόμαστε γι’ αυτό. Συναντιόμαστε όλο το χρόνο και βιώνουμε μαζί την καθημερινότητα. Γνωριζόμαστε! Ξέρουμε καλά, ότι η Αίγινα αξίζει ένα καλύτερο αύριο για μας και κυρίως για τα παιδιά μας. Διαπιστώνουμε, όμως, καθημερινά ότι οι άδειες υποσχέσεις δεν έφεραν. Στις περιοχές του πρώην Δήμου, των πρώην Κοινοτήτων και των γραφικών οικισμών μας πολλά είναι τα προβλήματα. Περιμένουν, εδώ και χρόνια λύσεις. Μας λένε ότι βρίσκονται στα χαρτιά και στα … σχέδια. Αρκεί αυτό;
Φίλοι και φίλες μου, νέοι και νέες, οι δραστηριότητες και πρωτοβουλίες μου, για ένα καλύτερο και ποιοτικό αύριο, είναι γνωστές. Ο αγώνας ζωής που έχω δώσει και δίνω για την Παιδεία, την Εκπαίδευση, τη Νεολαία και την Αυτοδιοίκηση μας έχουν φέρει πολλές φορές κοντά. Ξέρετε ότι θέλω, αλλά και ότι μπορώ.
Στις Δημοτικές Εκλογές, μαζί με τους άξιους συνυποψήφιούς μου, θέτω στην υπηρεσία σας γνώσεις και εμπειρία. Εσείς θα αποφασίσετε, αν αξίζει να εκλεγώ. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Προχωράμε Με ΠΡΟοδο και ΣΤΑθερότητα! Σας ευχαριστώ !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kαλη επιτυχια Δασκαλε...