25/11/08

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ...


Παραλήφθηκε, επιτέλους, (από το τεχνικό γραφείο Καλέλη) η μελέτη με την οποία θα γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές στο κτήριο του ΕΠΑΛ, ώστε να υποδεχτεί προσωρινά το Α' Γυμνάσιο για να απαλλαγούμε από το βραχνά της διπλοβάρδιας. Σε συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων οι κ. κ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, δεσμεύτηκαν να συμβάλουν ώστε να υπερνικηθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια τα σχετικά με αναθέσεις και εγκρίσεις, με τελικό σκοπό ο ανάδοχος των εργασιών, που είναι μικρής έκτασης, να εγκατασταθεί στο χώρο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Πιστεύουμε ότι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής πρέπει να βοηθήσουν ανάλογα.
Θεωρούμε ότι η διπλοβάρδια φτάνει οριστικά στο τέλος της. Η καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών μας ας είναι κάτι ενωτικό και ομόψυχο.

1 σχόλιο:

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Η μελέτη παραλήφθηκε κύριοι αρμόδιοι του Δήμου (αιρετοί και μη), αλλά 13 μέρες μετά δεν έχει επιστραφεί από την ΤΥΔΚ. Μήπως κάποιος από σας δεν μας λέει την αλήθεια, τελικά; Θα τηρήσετε τη δέσμευσή σας ότι ο εργολάβος θα έχει εγκατασταθεί πριν τις διακοπές στο ΕΠΑΛ; Προσέξτε. Αν δικαιώσετε του κωλυσιεργούντες θα φέρετε και την ευθύνη.