12/11/08

ΕΫΝΑΡΔΕΙΟ: Το ... γυαλιστερό λουκέτο!!!


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας (28/10/08), με τίτλο 'ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ", αναφερθήκαμε στην κατάσταση του Εϋνάρδειου. Στις 7/11/08, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τρύφων Γκότσης, ρώτησε τον κ. Δήμαρχο αν αληθεύουν οι φήμες ότι έχει παραχωρηθεί από το Δήμο η χρήση του κτηρίου σε κάποιο ιδιώτη. Αφορμή, οι δηλώσεις συμπολίτη μας σε τοπική δημοσιογραφική ιστοσελίδα. Η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Εμάς όμως "ψύλλοι στ' αυτιά μας μπήκανε" και περάσαμε μια βόλτα, σήμερα. Πράγματι κανείς δεν ήταν μέσα μα ... κάτι ανεξήγητο παρατηρήσαμε. Στην σκουριασμένη είσοδο, που έρχεται και δένει με το ετοιμόροπο κτήριο, το μόνο γυαλιστερό είναι το λουκέτο, ενώ μάλλον πρόσφατα έχει τοποθετηθεί και πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης (φωτό). Ρωτάμε, λοιπόν, ποιος έχει το κλειδί του λουκέτου; Πάντως αποκλείεται να το έχουν οι κληρονόμοι του Εϋνάρδου ή του ... Καποδίστρια.

1 σχόλιο:

Η ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ είπε...

Παρακαλώ να μην βρίζετε. Αν θέλετε να το κάνετ να βάζετε όνομα και επώνυμο. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να διαγράφουμε τα σχόλιά σας. Άλλο δημόσιος διάλογος άλλο δημόσια βρισιά ...