5/10/08

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Αίγινας επιχορηγεί φοιτήτρια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Αίγινας επιχορηγεί φοιτήτρια.
28.09.08
Για δεύτερη χρονιά, ο Σύλλογος προχώρησε στην υλοποίηση της απόφασής του για χορηγία ενός από τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Η φοιτήτρια που φέτος επιχορηγήθηκε με το ποσόν των 800 € για την αντιμετώπιση των πρώτων φοιτητικών δαπανών της, είναι η Βικτώρια Σταθοπούλου – Σέυμουρ (φωτογραφία), που πέτυχε στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου στην Αθήνα. Αναδείχθηκε μετά από κλήρωση μεταξύ όλων των επιτυχόντων, που έγινε ενώπιον καθηγητών και μαθητών, στις 15/9/08. Το ύψος του ποσού της ετήσιας χορηγίας καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανάλογα με τις τρέχουσες οικονομικές δυνατότητες του Συλλόγου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! ΕΛΕΟΣ ... ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" σε ευχαριστώ για το σχόλιο αν και δεν είσαι ευγενικός. Όμως θα έλεγα ότι δεν είναι για γέλια ότι μια φοιτήτρια επιχορηγήθηκε από το Σύλλογο, ούτε επιλήψιμο ότι ο Πρόεδρός του της δίνει τα χρήματα. Απόφαση Συμβουλίου εφαρμόζω. Τώρα αν θα έπρεπε για να φτιάξω το Βlog να παραιτηθώ από πρόεδρος ή να κάνω λίφτινγκ άφησε να το κρίνω εγώ και όσοι με εξέλεξαν. Σου βγαίνει κάτι σαν απωθημένο, μαντεύω το λόγο. Αν τυχόν είσαι γονέας και 8ες να γίνεις ΕΣΥ πρόεδρος την άλλη βδομάδα έχουμε συνέλευση, έλα και βάλε υποψηφιότητα. Ίσως έχεις καλύτερο χαμόγελο από μένα ... καλά.